Wednesday, 22 June 2011

LELAKI DAN WARNE HITAM

AI SUME...ellyka nk update tntng ilmu yg ellyka ade for men yg kacak2  kt luar sane.....thu kah korng sume kebnyakan baju lelaki di dalam simpanan mereka trdiri dripade wrne hitam.Tidak kira dari segi pemilihan baju mahu pun barang eksesori juga berwarne hitam.Mengikut kajian beberape buah negare mmbngun,75% dari brngan peribdi lelaki adalah dari wrne trsebut.Mnakala dari perspektif pmikiran wanita yg cun2 ,hitam tu "MENAKUTKAN" mnakala bagi lelaki yg nsem2 "MENAWAN".hal niy bagi mmudah kan pnggunaan pkaiaan trsbut brulang xkali tnpa ade yg dsedari .Ini lah bru dkate kan brjimat bg lelaki...SO PREMPUAN BRJIMAT LAH SPERTI LELAKI!!!!!!!!!!!!!!

SAPE SUKE G KT PULAU???????

AI SUME....
sume nk tau mcm mne orng yg suke g brcuti at pulau????PULAU itu nyaman dan eksotik!keindahan dan kedamaian pulau pasti mnjadi pilihan korang kan???walaupown prlu melaburkan sejumlah wang yg agak bnyak untok mrialisasikan prcutian ini .Ia xmnjadi halangan.Apa yg  pasti,kenikmatan dan ktnagan akan dproleh akan datang tau!!!!PERSONALITI SESEORNG INI IALAH bagi korang yg suke percutian dipulau2,korng bijak bijak mngawal emosi.ANd than korang tau bgaimana untok msok ke dalm sesuatu situasi yg dhadapi .Xdinfikan korang bijak mngambil aty orng lain.Korng trgolong dlm golongan ORNG YG BRJIWE HALUS dan MUDAH MNGELUARKAN ARI MATE.....Selain tu individu yg trgolong dlm ketegori niy MEMILIKI JIWE YG SENSETIV,justeru juga xhairan lah sekira orng nye agk snsitiv,SUKE TERASE DAN MUDAH TRSINGGUNG...OK FINE DAH TAU KAN PERSONALITI NYE AND THAN KITE MSTI TAU LAK PERCINTAAN NYE...prwatakkan nye yg LEMBUT DAN RAMAH SERING MMBUAT INDIVIDU KT SKELILING MUDAH FALL IN LOVE TO YOU TAU.xhairan lah skire nye MEREKE PUNNYAI RAMAI PEMINAT.walaubagaimane pown individu yg miliki ciri2 sbgi niy smemng nye bijak memilih PASANGAN HIDUP DAN SNTIASE BRHATI2 DALM MMBUAT SESUATU KPUTUSAN.skiranye korng yg suke brcuti kt pulau niy dh trikat ngan cinte KEJUJURAN AND KEIKLASAN INDIVIDU INI XPERLU DIRAGUI OLEH PASANGAN KORANG!!!!!KORANG PKAR DLM MMUJUK ATY PSANGAN

PECUTIAN DBANDAR-BANDAR BESAR

  • AI SUME SAPE SUKE G TMPAT2 YG ade bandar2 besar??????niy ellyka nk bg tau sape diri owng nye and mcm mne prcintaan nye!!!!!holiday dbndar2 besar mybe dsukai oleh seseorng indvidu.ade yg brpendapat holiday dbndar2 mmpu mmberi satu kpuasan yg  agk eklusif.sudah tntu bndar2 yg besar ini miliki serba -serbi kmudahan yg memuaskan dan sekali gus memudahkan prjalanan percutian korang sume.aktiviti utama yg akan dlakukan semesti wajib individu niy buat ialah shoping.xlengkap jika pergi dtmpat2 bndar xbeli-belah or xbwak blik ole2 .PERSONALITI DIE PULAK individu niy dkatekan miliki sifat yakin diri sendiri dan tergode dalm ketegori individu optimis .kadang kala die niy keras hati serta kpale nye juga keras tau and than paling penting susah untuk trime pndapat orng lain.soal kewngan pulak harus dpndang serius kerana mereka trlalu mudah mngeluarkan duit kpda bnde2 yg xbrfaedah  mcm SUKE BOROS LAH.....PERCINTAAN NYE PULAK msti individu niy takut pade komitmen !!!!!cinte bg individu niy bukanlah agenda utame dlm life kan.mereka xserius apabila bncangkan hal niy.on top of thatindividu sekeliling juga perlu berhati-hati krane mreka yg trgolong dlm ketegori ini dkatekan gemar brtukar2 psangan .opppppppppppppppppssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KNPE BENCI SNGT EIK??????

AI SUME!!!!!
ellyka rase skit aty gile ari niy...xtau lah...p ellyka rase skit aty bile laky yg ellyka syg suke puji orng lain cantik.....xpe lah mybe ellyka xlah cute mcm pmpuan2!!!!xpe2 t bile ellyka bnyk duit conferm ellyka nk makeup like sunh as SNOW WHITE!!!hehehehe anggan2 kosong je...trime lah seade nye allah dh jdi kan....p kan biase nye laky suke lah ckp pmpuan lain yg cun brbnding gf die kdang2 xpnh puji pown tau MEMEBG XGUNE DPT BF MCM2!!!!!!niy ngah geram sngt2 niy....laky mcm niy xsesuai life kat dunia niy klu lah ELLYKA DPT BF MCM NIY MMANG DH LME ELLYKA PIJAK2 DIE,TUMBOK2 DIE SMPAI MATI TAU!!!!!!hehehehe jhat kan p sikap ellyka XSUKE LAKY PNDANG RNDAH KT DRI ELLYKA NIY!!!!!!!!!!!!!!!!!!p ape2 pown ellyka syg owng yg bce blog ellyka!!!!
LOVE U ALL OF U!!!!TAKE CARE :)

Tuesday, 7 June 2011

kenape aq ade perasaan mcm niy eik??????

Ai sume!!!!!!
ari niy ellyka nk edit tntang perasaan ellyka...
for all information..knpe ade prasaan mcm niy kt lelaki????
ellyka rase benci sngt ngan lelaki yg tnggl kan pmpuan!!!!
knpe eik???http://www.cute-smiley.com
wlaupown ellyka xpnh rase mcm niy p ellyka tetap benci gile2 ngan lelaki...
maaf lah kt lelaki yg terase p kan hakikat nye lelaki yg hansem semesti nye akan buat jahat kt pmpuan yg xcun kan?????
cube korang pikir npe lelaki wt mcm 2????
mentang2 lah lelaki hensem so seneng2 je tipu pmpuan.....and than dah lah pnipu pmpuan and than kaki pukul lak2...
mentang2 lah lelaki ade kekuatan senang2 je nk blasah pmpuan smpai lebam2 ...s
akit nye aty ngan lelaki......
WAHAI PEREMPUAN2 AWK ITU SEORNG PEREMPUAN YG KUAT JGN MUDAH PRCAYE NGAN LELAKI YG KURANG AJAR,YG HENSEM TAU INGT!!!!!!!http://www.cute-smiley.com
PESANAN NIY!!!!
klu prempuan dh trjebak susah lah nk keluar dri tmpat yg lelaki 2buat untk kite perempuan2 niy......
ok lah klu tulis pnjg2 smpai bile2 pown xkan ending chter lelaki niy.....
t ade yg lelaki trase and than mrah kt ellyka...
bye love u all of you

Monday, 6 June 2011

...3ari xbukak blog g mane???????...

HELLO!!!!
AI!!!!!!
ASALAMUALAIKUM!!!!!!!
http://www.cute-smiley.com
misss...
syg nye....
cinte nye ngan sume orng!!!!!!!!
ari niy ellyka nk update npe ellyka xbkak blog and fb and ellyka g mne kan?????
p korang xtnye pown kan????
xpe2 ellyka suke chiter.....
ellyka g blik kampung wkt kt kampung xde line nk bukak fb and blog tau......hmhmhmhmhm...mule2 memng mcm xbest blik kampung sebab xde atok ngan nenek.....deorng dh mninggal....kiteowng dok umh usang je.....tkok tau dok umh yg xde owng duduk...dngan ade bau busuk biawak mati kt dlm umh..macm2 ade...SERAM GILE!!!!!!p bile ari ke2 dok kmpung seronok kiteorng g mancing ikan ngan g umh owng knduri kt kmpung....happy lah jugak dpt ilang kan tension...wkt mncing ikan just dpt 3ekor je pas2 kecik2 lak2...dah lah xbreakfast lagi pagi2...and than mak msak xckup tok kitorng kene sher2 3ekor ikan ....dlm seronok2 kan ellyka tringat kt cik nurul.....MISS GILE DIE NGAN OWNG2 DLM BLOG NGN FB..... baru blik kt umh ellyka on9 kjap fb cik nurul bukak fb ellyka pas2 die edit tau blog ellyka.....SERONOK NYE.........TIME NK BLIK ELLYKA G KT A&W kt seremban g ngan pak su ellyka...lme gile xjmpe pak su smlm bru jempe die ncem gile....ncem mcm ASYRAF MUSLIM,REMY ISHAK,ARON AZIZ...mcm2 lah pak cik ellyka die niy umor dh 26 thon niy ...heheheheheheh....p xde lah mcm artis 2 sbab pak su ellyka niy cute lah pendek orng nye.....die niy keje kt kepong, KL, BANK HONG LEONG....hmhmhmhmh...pkaian die xpyah nk ckp lah orng kl kan...pak su pkai dresing ala ala bdak ape eik???lupe lah p smart lah...pas2 leh pak cik ellyka pkai knteklines wrne merah....klakar gile p smart tau....pas2 time mkan2 ade bear A&W kluar comey nye....ellyka ade ambik pic ngan die...p sorry eik....sbb xmsok kan lge dlm fb t bile dh msok kan pic ellyka bg tau....2pown klu nk tngok ...klu xnk tngok jgn kutuk2 pham!!!!!k lah smpai sini je karangan ellyka...take all of you.....ELLYKA SYG NGAN KORNG TAU...P ELLYKA SYG ORNG2 KLU DIE SYG ELLYKA TAU......http://www.cute-smiley.com

Saturday, 4 June 2011

...KNPE ADE PRASAAN MCM NIY PADE CIK NURUL???...

Ai sume!!!!http://www.emocutez.com

ari niy ellyka nk update psl diri cik nurul!!!!
sorry lah sblum nye klu buat my sister comel niy trase.....
slme ellyka xon9 fb ape yg cik nurul rase????
cik nurul xrase ape2 ke????
ellyka rase miss ngan cik nurul......
slame blog ellyka cik nurul xedit?????
ape yg cik nurul rase????????
ellyka rase sdih sngt2 sbb biase nye cik nurul bukak blog ellyka but bile ellyka tngok blog xde ape2 pown yg cik nurul edit kt blog ellyka....ni url sis nurul.. http://nuruloversmylifestyle.blogspot.com
hmhmmhmhmmhm...........
ellyka trfikir msti cik nurul bzy kan??????
BZY APE EIK WKT CUTI NIY??????
cik nurul ellyka angg cik nurul mcm sister yg sbnar2 nye tau....
t andai kate cik nurul trase ngan blog niy sorry tau.....
just nk luah kan je ape yg dlm aty niy rase wkt MISS NGAN CIK NURUL......http://www.emocutez.com
ellyka arap CIK NURUL XSDIH2 LAGE TAU.....
KLU CIK NURUL SAD ELLYKA POWN MCM2 GAK....
WALAUPOWN PRKNLAN KITE BRU BBERAPE BULAN P ELLYKA ANGGP DH BTAHON2.....
sis...take care tau....
ellyka nk sis slalu happy at that time....
PESANAN BUAT KHAIRUL ANUAR JNGN SELALU BUAT PMPUAN SDIH TAU....
MYBE BILE ONE DAY TRJADI KT KITE BRU KITE RASE BTAPE PNTING NYE SI DIE DLM IDOP KITE....
love u sis......
ending psl.....
KNPE ADE PRASAAN MCM NIY PADE CIK NURUL??????http://www.cute-smiley.com

...MISS WITH SOMEONE SPECIAL IN MYLIFE...

AI sume!!!!misss ngan sume owng...http://www.emocutez.com

ellyka lme dh xon9 fb ngan bkak blog...
ellyka bzy with klas and everything do at holiday school....
some special niy dh lme dh pegi tnggl kan ellyka hmpir 4thon..ellyka tau yg ellyka memang xde hrapn tok jmpe die lagi but i 'am still wait he at my dream....
sjak die pegi hnye 1kali je die muncul dlm mimpi ellyka he just say I'AM LOVE YOU BUT I MUST GO!!!!!!
ape mksod die say like that????ellyka mntk maaf klu ade salah....
wlaupown ellyka xtaub die kt mne but ellyka still want to wait he....
klu die bce blog niy ellyka nk ckp AWK MUNCUL LAH SAYE RINDU NGAN AWK...DLM MIMPI SAYE POWN XPE...
ellyka syg sngt ngan one person niy....
ellyka sntiase tnggu die.....
ellyka nk die ingt kate2 niy AWK CKP AWK SYG SYE SMPAI AWK MATI ANDAI KATE ALLAH 2 MAHA ADIL AWK AKAN BJMPE DNGAN SYE DISYURGE.....
awk ingt xkate2 niy awk....
g1 a...
kate2 yg awk suke bg kat sye bile sye mrah and mrajuk AWK2 ANTARE LOLIPOP NGAN COKLET  NGAN COKLET MNE LAGE MNIS?????
ellyka jwb TAH XTAU JNGN TNYE LAH WT SKIT ATY JE!!!!
pas2 awk tros tnye sye lage..
AWK2 NK DNGR XCOKLET NGAN LOLIPOP BORAK?????
pas2 ellyka jwb SUKE ATY LAH NK CKP KE X?????
one person niy pown troskan wlaupown die tau yg ellyka jauh kan fon drari telinge...
but sbnar nye ellyka wt lound spker...
ELLYKA2 COLET :TNYE KT LOLIPOP AGAK2 AWK LOLIPOP KITE NIY MANIS X???
LOLIPOP:MNIS KE KITE NIY????
AWK JNGN NK PRASAN BOLEH X????COKLET:(DNGAN SUARE YG AGK MRAH)
KNPE AWK CKP MCM 2????
KITE MANIS LAH!!!!!!
LOLIPOP:YE KE?????
TPI KAN OWNG YG TNGAH DNGR KITE GDOH NIY LAGE MNIS KLU DIE SNYUM!!!!!
dngn tibe2 ellyka tgelak p ellyka cover tau...pas2 one person niy smbung lage....
COKLET2 AWK DNGR XDIE GELAK?????
COMEY NYE!!!!!
CUBIT PIPI DIE BRU TAU....
AND THAN ONE PERSON NIY CKP ELLYKA SYE SYG AWK JGN MRAH KT SYE.....
ellyka rindu sngt2 dngan one person niy.....
muncul lah ....
ellyka mntk maaf sume xleh bgtau sape ONE PERSON YG ELLYKA SYG SBB..........
one person niy ckp klu nk bg tau owng luar tntng hbungan kite we must merried...
so that why ellyka not tell who he!!!!!than bile ellyka nk abis kan story niy....
AWK MUNCUL TAU....
SYE XKAN MERAJUK NGAN AWK SYE XKAN MRAH KT AWK AND SYE AKN RINDU NGAN AWK SMPAI BILE2...INI JANJI KITE BERDUA.....http://www.emocutez.com
every one take care