Wednesday, 25 May 2011

..the PRINCE and PINCESS...

assalamualaikum...
hari ni ellyka nak story pasal sweet couple..prince n princess.http://www.emocutez.com
ala2...romeo n juliet la..
lalalalalala....

nak tau tak...da la sweet couple ni...http://www.emocutez.comso sweet la cam gula...tapi lagi sweet dari gula..bagi ellyka..tak penah jumpa sweet couple mcam ni...

ok..start the story....once upon the time...huhuhu..malay je la..bi ellyka tak pandai sangat...
huhhu...wat malu je..ok2..staright to the story..
ok..prince sorg y hensem la bg ellyka..princess lak cantik..cute miut...tak leh dinafikan la...
ok,..first time ellyka tgok picture couple ni kat fb!
omg!!! 
so sweet la kan..act ellyka knal dulu ngan prince ni..n than ellyka add the princess ..ellyka chat ngan dorg kat fb..dorg baik aw..

http://www.emocutez.comlam hati ellyka da ckap..kalau relation dorg kekal slamanya..ellyka appreciate la....tak penah jumpa couple cam ni..
stu hari an..couple ni clash..act couple ni slalu gaduh..hari2 gaduh kowt..huhhuhu..biasa lah...lam percintaan biasa lah da gaduh2 ni...kalau gaduh mesti baik balik..tu la y sweet..huhuhuhuhuh...
kat fb princess banyak pic dorg...dorg tengah dating pon da...tak leh gambarkan cam ne la..sweet cgat la dorg dating....best nye...dunia ini miliku..huhhuhuu...
prince ni cenging sikit taw..ari tu an..ellyka tye sal dia nan princess dia...prince suh ellyka diam..dia marah ellyka kot.. "PRINCE...I'M SORRY..."http://www.emocutez.com...huhuhu...garang kot cam singa kot..hahahahaha...jangn marah nanti kena jual..kalau u all nak tau..walau cam na pon prince ni marah ke...pe ke...prince still sayang princess..mean. I LOVE U FOREVER la an...kalau korang tak caya..tanya lah couple ni....huhuhuhuhuhu...tu pon kalau korg kenal la an...

y princess ni lak..sabar je kalau kena marah..pelik tol la ellyka..napa kesabaran princess tu tidak terhad??????sabar je la memanjang..kalau ellyka jadi princess..kalau kena marah dengan prince..ellyka balas ..tp..NAPA PRINCESS TAK CAM TU???????http://www.emocutez.comadoi......ellyka tahu ni coz ellyka penah chat nan princess kat fb....huhuhuhuhu...
princess tu da blog...bg ellyka...kat blog lan  princess tu luahkan perasaan dia..da post yang happy n sad...bila baca post princess kalau post happy..ellyka lak y rasa  happy...da post y sedih..ellyka lak rasa sedih..napa ea?????huhuhuhu..feeling not well la time tu..huhuhu....tp kan..u all rase.... prince tu hargai tak pe y princess tulis sal dia kat blog princess????? ellyka harap prince tu hargai pe y princess tulis kat blog princess..

korang nak tau sape prince n princess tu????







huhuhhuhu..SORRY PRINCE N PRINCESS COZ ELLYKA CURI PIC NI KAT FB PRINCESShttp://www.emocutez.com..huhuhuhuhuhuhu..

ok..btw..ellyka story sal dorg ni..coz ellyka nak jadi couple cam dorg...sweet...huhuhuhu..so jelous la bila tgok dorg..huuhuhhuhu....

ok..ending the story....hope the prince n princess always be together and married..hhuhuhuhuhu.....

ok..FULLSTOP..http://www.emocutez.com

1 comment: